ACTUEEL

Bezoek Allweiler Radolfzell
Logo Allweiler
gepubliceerd: 5 juni 2023

Sulteq aanwezig bij ECP Meeting Allweiler

Van 23 t/m 25 mei waren Marco Bosman en Marloes van Dijk namens Sulteq aanwezig bij de European Channel Partner Meeting in Radolfzell.

Distributeurs van Allweiler uit Oostenrijk, België, Finland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije en Nederland waren twee dagen in de fabriek van Radolfzell om daar samen de marktinzichten met Allweiler te delen.

Tijdens deze dagen heeft Allweiler laten zien welke toekomstvisie ze hebben en hoe ze samen met de distributeurs deze visie willen gaan vormgeven.
Het was een zinvolle en interessante bijeenkomst, waarin onder andere werd besproken dat Allweiler grote investeringen en de leverbetrouwbaarheid voor de toekomst wil gaan waarborgen. 

gepubliceerd: 6 april 2023

Revisie koelwaterpomp

In bijgaande video kunt u zien hoe het proces verlopen is van de revisie van een grote koelwaterpomp. 

gepubliceerd: 9 maart 2023

Dompelpompen geleverd

Sulteq heeft deze maand twee dompelpompen geleverd voor een grote waterzuivering.

Elke dompelpomp verpompt maar liefst 504m3/h slibwater met een opvoerdruk van 3,5 bar. De pomp is voorzien van een RVS-semi open waaier met een kogeldoorlaat van 100 mm.

Tevens heeft deze pomp een volledige koelmantel waardoor deze langdurig bij laagwaterniveau kan blijven pompen. Het geïnstalleerd vermogen van de pomp is 65 kW en is geschikt om aan te sturen met een frequentieregelaar.

gepubliceerd: 22 december 2022

Sulteq vierde dit jaar haar 15-jarig jubileum!

Voor het team was dit een goede reden om Harold, Marco en Hubert te verrassen met een cadeau!
Het fraaie RVS-logo heeft een mooie plek gekregen in het pand aan de Opaalstraat 60 in Hengelo. Op naar de volgende 15 jaar!

Op de foto: Marco Bosman en Marloes Van Dijk