ACTUEEL

Omlooppomp revisie
gepubliceerd: 23 januari 2023

Revisie omlooppomp

De monteurs van Sulteq zijn weer goed bezig vandaag! ūüí™ūüŹľ

Open dag 2023 Rally
gepubliceerd: 23 oktober 2023

Sulteq sponsor van de Rocar-Tech Twente Rally

Gisteren was het gezelligheid ten top bij Sulteq Pompen en Revisie!

Voor de tweede keer op rij was Sulteq sponsor van de Rocar-Tech Twente Rally.

Medewerkers en relaties van Sulteq en Vodia afvalwaterbehandeling bv hebben samen een gezellige dag beleefd aan de Opaalstraat in Hengelo. Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen dit geweldige autosport evenement aanschouwen. Jong en oud hebben zich op deze mooie zondag prima vermaakt!

gepubliceerd: 17 oktober 2023

De laatste fase van werkzaamheden aan de pompen van de warmtekrachtcentrale

De 14 pompen zijn de afgelopen weken gereviseerd en hebben een eindinspectie gehad. Inmiddels zijn ze getransporteerd naar de klant.
Daar gaan onze service-engineers de pompen met motoren terugplaatsen en met laser uitlijnen.

Naast de standaard onderdelen die vervangen zijn tijdens deze revisies, zijn er dit keer ook enkele pompassen gereconditioneerd middels Lasercladding en nabewerkt voor een juiste maatvoering.
Standaard zijn alle rotorpakketten gebalanceerd voor een optimale trillingsvrije werking.

Ons vakkundig en enthousiaste team heeft weer een mooie revisie uitgevoerd! ūüí™

gepubliceerd: 18 september 2023

Revisie met korte doorlooptijd

We zijn vandaag begonnen met het reviseren van in totaal 17 centrifugaalpompen. De pompen komen uit de zuivelindustrie en worden ieder jaar bij ons gereviseerd.

Afgelopen vrijdag zijn er 13 pompen uitgebouwd en vervoerd naar onze werkplaats. Vandaag volgen er nog 4.

De revisie heeft een korte doorlooptijd, want het reviseren van de pompen alsook het terugplaatsen op locatie vinden deze week plaats.

gepubliceerd: 12 september 2023

Revisie 14-tal pompen

Deze week zijn we van start gegaan met de revisie van een 14-tal pompen uit een warmtekrachtcentrale die momenteel in een onderhoudsstop staat. Onze collega’s hebben de pompen vorige week uitgebouwd en vervoerd naar onze werkplaats.

Het gaat hier om drie¬†meertraps condensaatpompen,¬†drie vacu√ľmpompen, vier circulatiepompen en een viertal schroefspindel oliepompen van Allweiler.

gepubliceerd: 19 juni 2023

Vier Allweiler thermische oliepompen uit de NTT serie geleverd

We hebben onlangs vier van deze mooie NTT 250-400 pompen mogen leveren. De NTT 250-400 is de grootste pomp uit de NTT serie.

Deze pompen hebben we in onze werkplaats samengebouwd met een spacer koppeling en een 160 KW ABB elektromotor op een stalen fundatieplaat. Daarnaast zijn de pompen en motoren voorzien van een hittebestendige coating. NTT pompen zijn geschikt om thermische oli√ęn tot 350 graden celsius te verpompen.
Het werkpunt van de pompen is 800 m3/h bij 5,7 bar.

Wilt u meer informatie over NTT pompen of een ander type pomp?
Neemt u dan contact met ons op!

gepubliceerd: 5 juni 2023

Sulteq aanwezig bij ECP Meeting Allweiler

Van 23 t/m 25 mei waren Marco Bosman en Marloes van Dijk namens Sulteq aanwezig bij de European Channel Partner Meeting in Radolfzell.

Distributeurs van Allweiler uit Oostenrijk, Belgi√ę, Finland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije en Nederland waren twee dagen in de fabriek van Radolfzell om daar samen de marktinzichten met Allweiler te delen.

Tijdens deze dagen heeft Allweiler laten zien welke toekomstvisie ze hebben en hoe ze samen met de distributeurs deze visie willen gaan vormgeven.
Het was een zinvolle en interessante bijeenkomst, waarin onder andere werd besproken dat Allweiler grote investeringen en de leverbetrouwbaarheid voor de toekomst wil gaan waarborgen. 

gepubliceerd: 6 april 2023

Revisie koelwaterpomp

In bijgaande video kunt u zien hoe het proces verlopen is van de revisie van een grote koelwaterpomp. 

gepubliceerd: 9 maart 2023

Dompelpompen geleverd

Sulteq heeft deze maand twee dompelpompen geleverd voor een grote waterzuivering.

Elke dompelpomp verpompt maar liefst 504m3/h slibwater met een opvoerdruk van 3,5 bar. De pomp is voorzien van een RVS-semi open waaier met een kogeldoorlaat van 100 mm.

Tevens heeft deze pomp een volledige koelmantel waardoor deze langdurig bij laagwaterniveau kan blijven pompen. Het ge√Įnstalleerd vermogen van de pomp is 65 kW en is geschikt om aan te sturen met een frequentieregelaar.

gepubliceerd: 22 december 2022

Sulteq vierde dit jaar haar 15-jarig jubileum!

Voor het team was dit een goede reden om Harold, Marco en Hubert te verrassen met een cadeau!
Het fraaie RVS-logo heeft een mooie plek gekregen in het pand aan de Opaalstraat 60 in Hengelo. Op naar de volgende 15 jaar!

Op de foto: Marco Bosman en Marloes van Dijk