OVER ONS

Al meer dan 15 jaar een begrip in de wereld van pompen

Sulteq pompen en revisie BV is in 2007 opgericht door Marco Bosman, Harold Veldhuis en Hubert Meijer. Voor de oprichting in 2007 hadden zij al tientallen jaren ervaring op het vakgebied van pompen en rotating equipment.

over Sulteq pompen en revisie

Door de technische kennis en expertise is Sulteq pompen en revisie BV uitgegroeid tot een all round pompen- en revisiebedrijf waarin kwaliteit en betrouwbare producten centraal staan.

Met een vakkundig en enthousiast team zorgt Sulteq ervoor dat voor elke pomptoepassing de juiste producten worden geselecteerd en geleverd. Bij Sulteq kijken we steeds naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en in samenwerking met de fabrikanten zetten we deze om in nieuwe innovaties.

Jarenlange ervaring gecombineerd met brede technische scholing van de medewerkers, heeft inmiddels vele succesvolle projecten en indrukwekkende referenties opgeleverd.

Markten

Markten waar wij ons op begeven zijn onder andere: industrie, drinkwater, afvalwater, weg en waterbouw, installatietechniek, land- en tuinbouw, food en chemie.

Energie neutraal pand

Energieneutraal Sulteq

Sulteq werkt vanaf 2020 vanaf de moderne en energieneutrale locatie aan de Opaalstraat in Hengelo. Sulteq heeft in haar eigen bedrijfspand geïnvesteerd in een lucht/warmtepomp en ledverlichting met bewegingssensoren. We gebruiken geen gas en hebben ons dak belegd met zonnepanelen die een geschatte energieproductie van 90.000 kWh/jaar leveren. 

In dit ruime pand zijn wij uitstekend voorbereid op de toekomst!

Sulteq Distributie Allweiler

Vanaf maart 2012 is zusterbedrijf Sulteq Distributie Allweiler van start gegaan. Hier kunt u terecht voor het complete productenpakket uit het programma van Allweiler pompen. Sulteq Distributie is het Service Centre voor Allweiler in Nederland.