SERVICE

Service is onze kracht

Heeft uw pomp onderhoud, reparatie of een revisiebeurt nodig?
Wij kunnen op klantlocatie of in onze modern uitgeruste werkplaats in Hengelo deze service verlenen.

Onze vakkundige en gecertificeerde monteurs voeren pompreparaties zowel op locatie als in onze moderne werkplaats uit. Wij beschikken over de nodige gereedschappen, pomponderdelen en compleet uitgeruste servicebussen om elke pompreparatie vakkundig en efficiënt uit te kunnen voeren.

Welk soort, merk of type pomp u ook gebruikt, onze monteurs hebben de expertise om alle soorten pompen te repareren en te reviseren.

Heeft uw pomp een reparatie of revisie nodig? Wij adviseren u graag!
Heeft u vragen hoe het reviseren of repareren van een pomp precies in zijn werking gaat?
Ons enthousiaste en vakkundige team staat u graag te woord.

Metingen en uitlijnen

sulteq metingen uitlijnen

Sulteq maakt gebruik van draadloze as-uitlijnapparatuur van SKF met ingebouwde uitlijnexpert. Deze zeer robuuste apparatuur kan worden gebruikt in veeleisende omgevingen. Het systeem biedt directe expertise met een geïntegreerd stapsgewijs uitlijnproces van de voorbereiding, inspectie en evaluatie, tot de correctie, rapportage en analyse. Het systeem is ontwikkeld op basis van de meest actuele uitlijnkennis en de tientallen jaren ervaring die SKF heeft op het gebied van rotating equipment.

SPM trillingsmeting

Voor trillingsmetingen maken wij gebruik van een draagbare multimeter voor systematische machine conditiebewaking als ook voor een snelle controle van elk roterend onderdeel. De volgende parameters kunnen worden gemeten. 

Datalogging

Ook is datalogging mogelijk. Er kunnen duurmetingen uitgevoerd worden tot maximaal 50 uur met drie opnemers tegelijkertijd. Opmerkingen kunnen worden opgeslagen en meetresultaten van andere meetinstrumentatie handmatig worden ingevoerd. Ook is een krachtige trillingsanalyse met FFT spectrum, foutsymptoom evaluatie en individuele presentatie van vijf vibratie parameters mogelijk.